کیک سیب و دارچین

سلام.

کیک سیب و دارچین از اون دسته کیک هایی هس که کمتر کسی پیدا میشه که تو خط کیک پزی باشه و این کیک رو درست نکرده باشه!

یه کیک خیییییلی خوشمزه و خوش عطری هس که عطر دارچین و سیب مستت می کنه. 

راستشو بخواین به نظرم این کیک از نظر مزه,  یه چیزی تو مایه های کیک کدو سبز هس! خب البته نظر منه :)

قبل از دستور چند تا چیز بگم!

اول اینکه از سیب هایی سعی کنین استفاده کنین که سفت باشن. 

دوم اینکه یادتونه برای کیک هلو گفتم به نظر من اگه هلو رو داخل کیک بریزیم خوشمزه تر میشه؟! 

برای این کیک هم همین کار رو کردم. نصف مقدار سیب رو رنده کردم و داخل مایه کیک ریختم که خیلی خوشمزه تر شد. شما اگه دوست ندارین این کار رو نکنین!

مواد لازم :

تخم مرغ : 3 عدد

آرد : 2 پ

شکر : 1 پ

ماست : 1 پ

روغن مایع : نصف پ

کره : نصف پ (کره قابل حذف! من کره رو حذف کردم)

سیب : 3 عدد

پکینگ پودر : 1 ق غ

پودر دارچین : 1 ق م

مغز پسته : برای تزیین

 

طرز تهیه :

شکر رو روغن رو می زنیم تا سفید شه. ( من کره رو حذف کردم , اگه شما کره می خوان بزنین همین قسمت اضافه کنین)

 تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه می کنیم. و خوب مخلوط می کنیم با موادمون.

ماست هم اضافه می کنیم و می زنیم.

خب اگه می خوان مث من از رنده سیب استفاده کنین! اینجای کار نصف سیب تونو ( من یکی و نصفی ریختم, شما می تونین کمتر بزنین) رنده کنین و اضافه کنین و با لیسک یا قاشق مخلوط کنین.

آرد , پکینگ پودر الک شده رو به همراه نصف پودر دارچین اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنین.

مایه کیک رو , داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین , بریزین.

و روشو با سیب و دارچین و مغز پسته تزیین کنین.

سیب رو پوست بکنین و از وسط دو نیم کنین. دونه هاشو در بیارین و به صورت هلال برش بزنین. بچینین روی مایه کیک تون و بعد نصف باقی مونده دارچین تونو بریزین و بعد هم پودر پسته یا مغزش.

بذارین داخل فر از قبل روشن بوده با 180 درجه دما , به مدت تقریبا یک ساعت (بعد از 40 دقیقه, خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

نکته!

---- از اونجایی که من عاااااااشق دارچین هستم مقدار دارچینمو بیشتر ریختم.

--- ضمنا اینو همیشه یادتون بمونه که کیک سیب بدون دارچین یعنی هیچ! تمام مزه کیک سیب به دارچینشه! اینو گفتم چون شنیدم بعضی ها کیک سیب رو بدون دارچین درست می کنن.

 کیک خیلی خوشمزه ای هس با اون عطر دارچین و سیبش ! به به !

در مورد بافت این کیک هم باید بگم ببخشید که نشد عکس بندازم. انشاالله این دفعه می ندازم. ولی بافت خوبی داره. خیالتون راحت :)

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form