سلام.
اینم یه دسر خرمالوی دیگه که مث دسر قبلی خیلی خوشمزس و مزه خرمالو حس نمیشه.
مواد لازم :
خرمالو : 3 عدد
هل: یک هشتم ق چ
زرده تخم مرغ : 2 عدد
وانیل : نصف ق چ
شکر : 5 ق س
آرد : 3 ق س
شیر ولرم : 1 پ
پودر ژلاتین : 1 ق س
آبلیموی تازه : 1 ق س
عسل : یک چهارم پ
خامه : یک سوم پ
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
--- به جای خامه از خامه قنادی استفاده کردم و شکر رو حذف کردم.
خرمالو رو می شوریم و پوست می گیریم و داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره شه و بعد هل رو بهش اضافه می کنیم و یه کنار می ذاریم.( تو دستور اصلی وانیل بود ولی من هل ریختم)
زرده تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن می زنیم تا رکم رنگ شه.
آرد و شیر ولرم هم اضافه و مخلوط می کنیم.
مواد رو 1-2 دقیقه روی حرارت می ذاریم تا غلیط شه. بعد بر می داریم و یه کناری می ذاریم و سرشم می پوشونیم.
پودر ژلاتین و آبلیمو رو با هم مخلوط می کنیم و روی بخار کتری می ذاریم تا پودر ژلاتین کاملا حل شه.
بعد از حل شدن پودر ژلاتین , به مخلوط زرده و آرد اضافه می کنیم.
پوره خرمالو , عسل و خامه هم اضافه و مخلوط می کنیم و می ریزیم داخل قالب و می ذاریم داخل یخچال تا خودشو بگیره.
--- حتما از ابلمیوی تازه استفاده کنین اگه تازه ندارین میزان آبلیمو رو کم کنین و بجاش آب سرد اضافه کنین.
نوش جونتون.
مطالب مرتبط با خرمالو :