سلام .
یه شیرینی بسیـــــــــار خوشمزه که اصلا طعم و مزه خرمالو نمی ده.
به نظرم یه جورایی از لحاظ مزه شبیه به کاکا کدو حلوایی هس! شایدم برای همینه که دوسش دارم :)
این شیرینی رو دو بار درست کردم که دفعه اول اصلا خوب نشد. دفعه دوم دستور رو یه کوچولو تغییر دادم که خیلی خوب شد و همون که درست کردمو براتون می نویسم.
مواد لازم :
تخم مرغ بزرگ : نصف یک عدد
شکر : 100 گرم ( من 60 گرم زدم و واقعا اندازه بود)
وانیل : 1 ق چ
کره : 50 گرم
خرمالو : 2 تا کوچیک
آرد : 145 گرم
هل : یک سوم ق چ
بکینگ پودر : یک سوم ق چ
جوش شیرین : یک سوم ق چ
جوز هندی : 2-3 رنده ( یه دونه جوز هندی رو 2-3 بار به رنده بکشین. طعم تندی داره , زیادی استفاده نکنین که دیگه نمیشه خورد)
پودر دارچین : نصف ق چ
گردو کوبیده : 25 گرم ( من 4 تا گردوی بزرگ ریختم نمی دونم چند گرم شد ولی اندازش خوب بود)
طرز تهیه :
تخم مرغ , شکر و وانیل رو با همزن می زنیم .
کره هم اضافه می کنیم و باز هم می زنیم.
پوره خرمالو هم اضافه می کنیم.( خرمالو رو پوست بگیرین و بریزین داخل مخلوط کن تا خوب پوره شه)
آرد , هل , بگینگ پودر , جوش شیرین , جوز هندی , پودر دارچین رو الک می کنیم و به مخلوط مون اضافه می کنیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم.
گردو هم می کوبیم و بهش اضافه می کنیم. گردو رو طوری خرد کنین که زیر دندون احساس شه ولی زیاد درشت هم نباشه.
سینی فر رو کاغذ روغنی می ندازیم و از مایه شیرینی داخل کاغذ روغنی با قاشق و با فاصله می ذاریم. مایه ای که به دست میاد سفت هس . حتی میشه با دست روی کاغذ روغنی گذاشت.
فر رو روشن می کنیم و می ذاریم داخل فر با 160 درجه دما.
بعد از آماده شدن , بذارین یه خورده از داغی بیوفته و بعد از کاغذ جداش کنین. هر چند داغم جدا کردم چیزی نشد :)
خیلی خوشمزس حتما امتحان کنین.
نوش جونتون
مطالب مرتبط با خرمالو :