نان بریاش با هلو

سلام.

نان بریاش (brioche)یه نون خیییییلی خوشمزس در راستای همون هلوهای خوشمزه :) 

مواد لازم :

خمیر مایه : 1  ق غ

شیر ولرم : 1 پ

شکر : 4 ق غ

تخم مرغ : 1 عدد

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

رنده پوست لیمو : 1 عدد ( من یه کوچولو رنده پوست پرتقال زدم )

کره یا روغن جامد : 4 ق غ

آرد : 3 پ

 

مواد میانی :

هلو : 4 عدد

شکر : 3 ق غ

ارد : 2 ق غ

دارچین : یک هشتم ق چ

برای رومال:

زرده تخم مرغ : 1 عدد

روغن مایع : کمی

 

طرز تهیه :

شیر ولرم , یک ق غ از شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط می کنیم و سرشو می پوشونیم و می ذاریم 10 دقیقه استراحت کنه.

تو یه ظرف دیگه تخم مرغ کامل , سفیده تخم مرغ , باقی شکر , رنده پوست لیمو و روغن رو با هم مخلوط می کنیم( با چنگال )

خمیر مایه رو به مخلوط تخم مرغ مون اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد آرد الک شده رو کم کم اضافه می کنیم.

خمیر به دست اومده رو خوب ورز می دیم و روشو می پوشونیم و می ذاریم تا 1-2 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر شه.

یه ربع قبل از اینکه بخوایم خمیرمونو برداریم مواد میانی رو درست می کنیم:

هلو رو خرد می کنیم و با آرد , دارچین و شکر مخلوط می کنیم.

وقتی خمیرمون عمل اومد و حجمش دو برابر شد :

خمیر رو یه کوچولو ورز می دیم و به 12 قسمت تقسیم می کنیم. ( من با ترازو این کارو کردم تا همه یه اندازه بشه)

هر قسمت از خمیر رو باز می کنیم و یک ق از مواد میانی داخلش می ذاریم.

گوشه های خمیر رو با دست مون جمع می کنیم.

و به صورت بر عکس می ذاریم داخل قالب مافین. ( من داخل قالب کیک یزدی گذاشتم)

 می ذاریم داخل سینی فر و رومال می زنیم. ( زرده تخم مرغ زرده شده و کمی روغن)

 

می ذاریم داخل فر از قبل گرم شده با 180 درجه دما تا زمانی که بوی نون بلند شه و روش طلایی شه.(بعد از نیم ساعت باید چک کنین با کمک خلال دندون. خلال دندونو بزنین داخل نان, اگه چیزی بهش نچسبید یعنی آمادس.)

--- اگه پخته شد ولی روش طلایی نشد , چند ثانیه گریل رو , روشن کنین.

بذارین کمی سرد شه , بعد از قالب جداش کنین.

اینم بافت نون خوشمزه جان!

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با هلو :

کیک هلو

 دسر هلو

 کرم هلو ( رژیمی )

 کرم هلو

 نان بریاش با هلو

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form