آب زرشک

سلام.

زرشک تازه از راه رسید و دست به کار شدم و باهاش چند تا چیز خوشمزه درست کردم.

یکیش ایشون هستن که بسیــــــــار پر خاصیت و خوب تشریف دارن , اب زرشک جان!

 

طرز درست کردنش هم خیلی آسونه.

مواد لازم :

زرشک تازه : 250 گرم

آب : 6 پ

 

طرز تهیه :

اول اینکه زرشک تازه و سالم تهیه می کنین.

زرشک تازه رو اگه دیده باشین پر خار و پاک کردنش دقت و البته حوصله می خواد. زیر هر کدوم از اون خارها , خوشه ای وجود داره که تک تک اون خوشه ها رو جدا می کنیم.

بعد از جدا کردن اون خوشه ها , حالا نوبت می رسه به پاک کردن و دونه کردنشون.

همه رو دون می کنیم و می ریزیم تو اب و بعد با احتیاط از آب در میاریم و داخل آبکش می ریزیم. ( من دو سه بار می شورم)

 

تا اینجا پاک کردن و شستنش بود , حالا برای گرفتن آب زرشک:

زرشک های شسته رو با  6 پ آب داخل ظرف غیر فلزی خیس می کنیم و می ذاریم داخل یخچال تا فرداش , یعنی 24 ساعت! 

و بعد از 24 ساعت , می ریزیم داخل مخلوط کن و بعد هم از پارچه نازک ردش می کنیم تا تفاله هاش گرفته شه.(بیشتر از 24 ساعت هم بشه اشکال نداره)

روی آب زرشک تون , کف جمع می شه که می تونین اونا رو بردارین.من بر داشتم.

بعد هم بریزین داخل ظرف شیشه ای و بذارین داخل یخچال.( اگه بیرون بمونه ترش میشه)

ایشون هم تفاله هاش هستن!

برای من با همین مقدار 250 گرم , همین دو تا شیشه رو داد. یه شیشه بزرگ و یکی متوسط.

و هر روز که دوست داشتین مصرف کنین.

خیییییییییییییییییلی خاصیت داره! از دست ندین!

---- یه نکته و اونم اینکه! 

--- با این روش بعد از 7-10  روز داخل یخچال, طعم و مزش عوض میشه!

--- من با اون روش جوشوندن درست نکردم چون با جوشیدن خاصیتش میره! ولی می دونم که عمر بیشتری نسبت به این روش داره. حالا برای امتحان درست می کنم انشالله. اگه درست کردم نتیجه رو اینجا می گم.

نوش جونتون.

 

 مطالب مرتبط با زرشک :

زرشک خشک خانگی

کیک زرشک

مربای زرشک

رب زرشک

ترشی زرشک

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form