طرز تهیه مربای آلبالو

سلام.

مربای آلبالو ( البته مربا آلبالوی گرفته شده از شربت آلبالو :)

همون شربت آلبالویی که درست کردیم, یادتون هست؟! اینجا گذاشتم:  طرز تهیه شربت آلبالو خوش رنگ

حالا وقتی شربت رو درست کردیم و صافی کردیم. دوباره همون آلبالو ها رو بریزین تو قابلمه و یه خورده آب بریزین و کمی شکر. وقتی که یه کوچولو جوشید گلاب رو بریزین.

مربای شما آمادست. به همین راحتی , به همین خوشمزه گی! :)

--- میزان شکر برای مربا به خودتون بستگی داره! کم کم بریزین تا چیزی که دوست دارین بشه. من برای مربایی که تو عکس می بینین , شکر نریختم! واقعا نیازی به شکر نداشت!

نذارین زیاد آبش خشک شه چون وقتی مرباتون سرد میشه آب جذبش میشه و دیگه کلا خشک خشک میشه.

حالا یه چیزی بگم از مامان گلم!

مامانم می گن این مربا نیست! می گن مربای واقعی اون مربایی هست که ازش شربت نگیری!

حالا اگه شما خواستین به حرف مامان من گوش بدین این کارو بکنین:

مث دستور شربت که گفتم عمل کنین و بعد بذارین تا ابش کم شه (دیگه شربت ازش نمیگیریم!)

تو خونه ما شربت خیلی طرفدار داره بر عکس مربا! برای همین شربت تو اولویت بود. مربا هم در اصل برای خودم درست کردم :)

  

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

 شربت آلبالو

 ترش آلبالو

 کیک آلبالو

 آلبالو پلو

 اشکنه آلبالو

 وارنیکی آلبالو

 کیسل آلبالو

 حلوای آلبالو

 آلبالو خشک خانگی

 آلبالو نمکی

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه سازی

Login Form