کیسِلِ آلبالو ( روسیه)

سلام.

یه دسر خوشمزه روسی با آلبالو به نام کیسِلِ آلبالو ( kisel).

کیسِل ساده ترین نوع دسر روسی هست که اون رو با اب یا خمیر میوه درست می کنن. معمولا با میوه های ترش!!!

مواد لازم :

آب آلبالو یا خمیر آلبالو : 4 پ

گل نشاسته : 2 ق غ

شکر : نیم پ

 

طرز تهیه :

نشاسته رو با 2 پ اب حل می کنیم و همراه شکر به آب آلبالو یا خمیر آلبالو اضافه می کنیم.

روی حرارت کم می ذاریم و مدام هم می زنیم تا مایه غلیظ شه.

از رو حرارت بر می داریم و اجازه می دیم تا کمی خنک شه و بعد داخل ظرف دسر می ریزیم و در یخچال می ذاریم تا خوب ببنده.

--- برای خمیر آلبالو , می تونین آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزین و بعد از صافی ردشون کنین.

--- شکر دستور رو می تونین بنا به ذائقه تون کم یا زیاد کنین.

--- من آلبالو هایی که از شربت آلبالوم مونده بود رو ریختم داخل مخلوط کن تا خمیر شد. و چون شیرین بودن , شکر دستور رو حذف کردم.

--- یه کوچولو نشاسته دستور رو بیشتر ریختم :)

دسر خوشمزه ای هس حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

شربت آلبالو

مربا آلبالو

ترش آلبالو

کیک آلبالو

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

موس آلبالو

وارنیکی آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو نمکی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form