کیسِلِ آلبالو ( روسیه)

دسته: انواع دسر

سلام.

یه دسر خوشمزه روسی با آلبالو به نام کیسِلِ آلبالو ( kisel).

کیسِل ساده ترین نوع دسر روسی هست که اون رو با اب یا خمیر میوه درست می کنن. معمولا با میوه های ترش!!!

مواد لازم :

آب آلبالو یا خمیر آلبالو : 4 پ

گل نشاسته : 2 ق غ

شکر : نیم پ

 

طرز تهیه :

نشاسته رو با 2 پ اب حل می کنیم و همراه شکر به آب آلبالو یا خمیر آلبالو اضافه می کنیم.

روی حرارت کم می ذاریم و مدام هم می زنیم تا مایه غلیظ شه.

از رو حرارت بر می داریم و اجازه می دیم تا کمی خنک شه و بعد داخل ظرف دسر می ریزیم و در یخچال می ذاریم تا خوب ببنده.

--- برای خمیر آلبالو , می تونین آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزین و بعد از صافی ردشون کنین.

--- شکر دستور رو می تونین بنا به ذائقه تون کم یا زیاد کنین.

--- من آلبالو هایی که از شربت آلبالوم مونده بود رو ریختم داخل مخلوط کن تا خمیر شد. و چون شیرین بودن , شکر دستور رو حذف کردم.

--- یه کوچولو نشاسته دستور رو بیشتر ریختم :)

دسر خوشمزه ای هس حتما امتحان کنین.

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

شربت آلبالو

مربا آلبالو

ترش آلبالو

کیک آلبالو

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

موس آلبالو

وارنیکی آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو نمکی