وارِنیکیِ آلبالو(روسیه)

سلام.

اینم یه دسر خوشمزه دیگه به نام وارِنیکیِ آلبالو(vareniki) که اینم مربوط می شه به کشور روسیه.

تا جایی که من سرچ کردم همچی چیزی تو صفحات و سایتای فارسی ندیدم .

راستش یه جورایی مزش به قیقاناخ می زنه! زیاد نه ولی همونو برای من تداعی کرد. اخه بچه بودیم مامان زیاد درست می کردن.

اگه دستور وارنیکی رو بخونین متوجه میشین که تقریبا دستور شبیه پاستاس!!!! و شاید اصلا براتون خوش نیاد که پاستا و شیرینی و البالو  رو با هم بخورین!!!!

راستش شاید دلیل اینکه همچی چیزی رو تو صفحات فارسی پیدا نکردم همین باشه که زیاد با مزاج ما خوش نمیاد. البته من که خوردم :)  شاید برای خیلی های دیگه هم خوب باشه و دوست داشته باشن!

حالا من دستورشو می ذارم اگه خواستین درست کنین و لذت ببرین.

مواد لازم :

ارد : 3 پ

شکر : 1 پ

زرده تخم مرغ : 3 عدد

سفیده تخم مرغ : 1 عدد

آلبالو : 1 کیلو

مغز هسته آلبالو : 1 ق غ

شربت البالو : کمی

خامه : کمی ( من استفاده نکردم)

نمک

 

طرز تهیه :

من با یک سوم مواد درست کردم.

آلبالو رو بشورین و هسته شونو بگیرین. چند تا هسته نگه دارین!!!

شکر رو روی البالو ها بپاشین و بذارین 3 ساعت جلوی آفتاب باشه.

مغز هسته البالو رو بکوبین و با یک پیمانه آب به آلبالو هاتون اضافه کنین.روی حرارت ملایم بذارین تا 10 دقیقه بجوشه.

بعد صاف کنین و آب البالو رو گرم نگه دارین.

تا اینجای کار "تقریبا" شد شبیه شربت آلبالو!

آرد , یه ذره نمک و زرده تخم مرغ رو با کمی آب  ترکیبی می کنیم. میزان آب بسته به نوع آردتون داره.

---آب رو کم کم اضافه کنین و خوب ورز بدین تا جایی که یه خمیر خوب بهتون بده.

روشو بپوشونین و بذارین 1 ساعت استراحت کنه.

 بعد از استراحت, یه قابلمه آب بذارین تا به جوش بیاد.

روی سطح کارتون آرد پاشی و خمیر رو باز کنین اونم از نوع خیلی ناااااازک!

از خمیرتون دایره های 10 سانتی در بیارین. من پیالم دقیقا 10 سانتی بود با همون در آوردم :)

روی هر کدوم از دایره های , از اون آلبالوهایی که درست کردین , 1 ق بریزین.

لبه های دایره رو سفیده تخم مرغ بزنین و روی هم بیارین و به کمک چنگال هر دو لبه رو بهم بچسبونین.

لبه هایی که با چنگال زده بودمو با دست روی هم آوردم صرفا جهت محکم کاری!

وقتی همه رو درست کردین, بندازین داخل آبی که روی حرارت و داره می جوشه!!!

یه ربع زمان بدین و بعد با کفگیر بردارین و بذارین داخل بشقاب .

 روی وارنیکی ها رو شربت البالو و یا خود همون اب البالوی باقی مونده بریزین و همراه با خامه سرو کنین.

اینم برش خورده وارنیکی:

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با آلبالو :

شربت آلبالو

مربا آلبالو

ترش آلبالو

کیک آلبالو

آلبالو پلو

اشکنه آلبالو

موس آلبالو

کیسل آلبالو

حلوای آلبالو

آلبالو خشک خانگی

آلبالو نمکی

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form