کیک زردآلو

سلام.

کیک زردآلو رو با دو دستور تست کردم که این به نظرم خیلی بهتر از اون یکی دیگه بود. این دستور خوب از دوست خوبم مریم جون هس @maryam.sadeghi6081

بافت کیک نرم و سبک بود و طعمش هم عاااالی. 

 

مواد لازم : 

کره : 160 گرم

شکر : 180 گرم

تخم مرغ : 4 عدد

شیر : 2 ق غ

پودر بادام : 110 گرم

آرد : 180 گرم

بکینگ پودر : 2 ق م

زردآلوی خرد شده : 380 گرم

 

طرز تهیه  :

من با نصف مواد درست کردم.

 کره و شکر رو می زنیم تا کرم رنگ شه.

تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و خوب می زنیم.

شیر و پودر بادوم رو اضافه می کنیم و یه کوچولو دیگه می زنیم.

و بعد آرد و بکینگ پودر که 3 بار الک کردیم و کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

و در آخر زردآلو ها رو اضافه می کنیم و یه کوچولو مخلوط می کنیم.( فقط در حد ترکیب شدن)

 می ریزیم داخل قالب چرب شده  و داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما به مدت 50 دقیقه ( کمتر یا بیشتر بسته به فرتون داره.بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)

اینم بافت کیک در دستان گل پسری که لب به کیک نزد ولی خوب همکاری کرد. از همینجا ازش تشکر می کنم :)

نکته!

--- من زردآلوها رو پوست گرفتم و با چاقوی تیز خرد کردم. روی دستمال گذاشتم و بعد شروع به درست کردن کیک کردم.

--- یه کوچولو , خیلی کم زردآلو به ترشی می زد. کلا ترکیب زردالو با مواد کیک و نون باعث می شه که یه کوچولو طعمش برگرده.

--- راستش باید اعتراف کنم که من خیییییلی از این کیک مخصوصا از بافت کیک خوشم اومد. با اینکه اصلا کیکای کره ای رو دوست ندارم اما بی نهایت بافت و مزش خوب بود اما هر کسی که خورد نه تنها خوشش نیومد بلکه گفت کیکای قبلیت خوشمزه تر بودن! و این جمله رو در صورتی می گفتن که دهنشون پر بود و بعد از گفتن این جمله دوباره به خوردن کیک ادامه دادن... حالا قضاوت با شما؟!

نوش جونتون.

 

خوشمزه های مرتبط با زردآلو :

حلقه های شکلات با زردآلو

اشترودل زردآلو

مارمالاد زردآلو

کمپوت زردآلو

برگه زردآلو خانگی

لواشک

دیدگاه‌ها   

0 #1 آنا 1396-04-14 11:29
خيلى ممنون،دستورش حرف نداشت.خير ببينى انشاءالله
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
نوش جونتون.
نقل قول کردن

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form