سلام.
کیک زردآلو رو با دو دستور تست کردم که این به نظرم خیلی بهتر از اون یکی دیگه بود. این دستور خوب از دوست خوبم مریم جون هس @maryam.sadeghi6081
بافت کیک نرم و سبک بود و طعمش هم عاااالی.
مواد لازم :
کره : 160 گرم
شکر : 180 گرم
تخم مرغ : 4 عدد
شیر : 2 ق غ
پودر بادام : 110 گرم
آرد : 180 گرم
بکینگ پودر : 2 ق م
زردآلوی خرد شده : 380 گرم
طرز تهیه :
من با نصف مواد درست کردم.
کره و شکر رو می زنیم تا کرم رنگ شه.
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه می کنیم و خوب می زنیم.
شیر و پودر بادوم رو اضافه می کنیم و یه کوچولو دیگه می زنیم.
و بعد آرد و بکینگ پودر که 3 بار الک کردیم و کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
و در آخر زردآلو ها رو اضافه می کنیم و یه کوچولو مخلوط می کنیم.( فقط در حد ترکیب شدن)
می ریزیم داخل قالب چرب شده و داخل فر از قبل گرم شده با 170 درجه دما به مدت 50 دقیقه ( کمتر یا بیشتر بسته به فرتون داره.بعد از 40 دقیقه , خلال دندون بزنین داخل کیک , اگه چیزی نچسبید یعنی آمادس)
اینم بافت کیک در دستان گل پسری که لب به کیک نزد ولی خوب همکاری کرد. از همینجا ازش تشکر می کنم :)
نکته!
--- من زردآلوها رو پوست گرفتم و با چاقوی تیز خرد کردم. روی دستمال گذاشتم و بعد شروع به درست کردن کیک کردم.
--- یه کوچولو , خیلی کم زردآلو به ترشی می زد. کلا ترکیب زردالو با مواد کیک و نون باعث می شه که یه کوچولو طعمش برگرده.
--- راستش باید اعتراف کنم که من خیییییلی از این کیک مخصوصا از بافت کیک خوشم اومد. با اینکه اصلا کیکای کره ای رو دوست ندارم اما بی نهایت بافت و مزش خوب بود اما هر کسی که خورد نه تنها خوشش نیومد بلکه گفت کیکای قبلیت خوشمزه تر بودن! و این جمله رو در صورتی می گفتن که دهنشون پر بود و بعد از گفتن این جمله دوباره به خوردن کیک ادامه دادن... حالا قضاوت با شما؟!
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با زردآلو :
دیدگاهها
------------------
پاسخ:
خواهش می کنم عزیزم.
نوش جونتون.
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا