سلام.
اینم از آلبالو خشک خانگی تمیز و بهداشتی! از بچگی عااااااااااااشقش بودم تا الان! واقعا خوشمزه و لذیذ!
خیییییییییییلی هم آسونه!
برای درست کردنش , البالو هاتونو بشورین و بذارین داخل سبد و یه توری روش بکشین و بذارین جلوی آفتاب! همین!
بعد از چند روز البالو هاتون خشک شدن و قابل خوردنن.
اینکه چند روز طول می کشه بستگی به آلبالو هاتون و فضاش داره! ولی معمولا از 2 روز تا 4 روز. بازم می گم بستگی داره !
--- هر روز یه سری به آلبالو هاتونو بزنین. زیرو روشون کنین . و حواستونن باشه تا زیاد خشک نشن!!! چون دیگه اونطوری قابل خوردن نیستن دیگه!
--- من یک کیلو گذاشتم جلو افتاب و بعد از 4 روز تبدیل شد به نزدیک 400 گرم! پس حواستون به اندازش باشه.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :