سلام.
اشکنه آلبالو یه اشکنه خوشمزس که شاید به مزاج بعضی ها خوش نیاد! ولی من دوسش داشتم و خوردم تا آخرش :)
قبل از اینکه عکسشو بذارم باید بگم این غذای خوشمزه رو از روی عکسش قضاوت نکنین! آخه دوربین همسرجان نبود , منم با تبلت گرفتم و زیاد خوب نشد...
مواد لازم :
تخم مرغ : 4 عدد
آلبالو : 1 و نیم پ
پیاز : 1 عدد
نعنا خشک : 1 ق غ
آرد : 1 ق غ
زردچوبه : 1 ق چ
نمک و فلفل
طرز تهیه :
البالو ها رو می شوریم و هسته هاشو می گیریم .
پیاز و خورد می کنیم و تفت می دیم تا رنگ بگیره.
آرد و اضافه می کنیم و 2-3 چرخ می دیم.
زردچوبه و نعنا خشک اضافه می کنیم.
5 پیمانه آب به همراه نمک و فلفل هم اضافه می کنیم.
می ذاریم تا به جوش بیاد.
آلبالوها رو اضافه می کنیم تا 5-6 دقیقه بجوشه.
و بعد تخم مرغ ها رو می شکنیم. حرارت رو کم می کنیم و می ذاریم 10 دقیقه بجوشه.
و بعد نوش جان می کنیم.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :