سلام.
این دسر خوشمزه رو از نت پیدا کردم به اسم " موس البالو" ولی راستش هر چی دودوتا چهارتا می کنم هیچیش به "موس" نمی خوره!
"موس" (mousse) در زبان فرانسه به معنی کف هس و این کف چیزی نیس جز سفیده تخم مرغ و شکر .(گاهی خامه هم اضافه میکنن)
اما این دستوری که تو نت به اسم موس وجود داره فرق می کنه و به نظر من بیشتر شبیه پودینگ تا موس! و ناگفته نماند که خییییییییییییلی هم خوشمزه هس!
اگه شما اسم دقیقشو می دونین خوشحال می شم بگین. ممنون.
مواد لازم :
آلبالو : 1 پ
خامه : 200 میلی لیتر ( سه چهارم پ)
شکر : 8 ق س
پودر ژلاتین : یک و نیم ق س
اب سرد : یک چهارم پ
شیر : 1 پ
طرز تهیه :
من با یک سوم مواد درست کردم.
شیر رو کمی گرم می کنیم و شکر رو بهش اضافه می کنیم تا شکر حل شه. بعد می ذاریم سرد شه.
پودر ژلاتین هم با آب سرد می ذاریم روی کتری تا توسط بخار کتری حل شه ( بن ماری). و بعد از باز شدن می ذاریم تا سرد شه.
هسته آلبالوو ها رو جدا و بعد پوره می کنیم. ( می تونین از مخلوط کن کمک بگیرین)
--- می تونین بعد از پوره کردن , از صافی رد کنین. من این کارو نکردم!
حالا شیر , پودر ژلاتین و پوره آلبالو رو با هم مخلوط می کنیم.( هم دما باید باشن )
خامه هم اضافه می کنیم و بعد از هم زدن میریزیم داخل ظرف و می ذاریم یخچال تا ببنده.
و بعد از چند ساعت که بست می تونین نوش جونتون کنین.
کاری که من کردم....
من از آلبالوهایی که از شربت گرفتم درست کردم. همونا رو پوره کردم و چون شکر داشت , شکر دستور رو حذف کردم.
برای خامه هم از خامه قنادی استفاده کردم.
واقعا دسر خوشمزه ای هس!
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :