سلام.
یه دسر خوشمزه روسی با آلبالو به نام کیسِلِ آلبالو ( kisel).
کیسِل ساده ترین نوع دسر روسی هست که اون رو با اب یا خمیر میوه درست می کنن. معمولا با میوه های ترش!!!
مواد لازم :
آب آلبالو یا خمیر آلبالو : 4 پ
گل نشاسته : 2 ق غ
شکر : نیم پ
طرز تهیه :
نشاسته رو با 2 پ اب حل می کنیم و همراه شکر به آب آلبالو یا خمیر آلبالو اضافه می کنیم.
روی حرارت کم می ذاریم و مدام هم می زنیم تا مایه غلیظ شه.
از رو حرارت بر می داریم و اجازه می دیم تا کمی خنک شه و بعد داخل ظرف دسر می ریزیم و در یخچال می ذاریم تا خوب ببنده.
--- برای خمیر آلبالو , می تونین آلبالوهای هسته گرفته رو داخل مخلوط کن بریزین و بعد از صافی ردشون کنین.
--- شکر دستور رو می تونین بنا به ذائقه تون کم یا زیاد کنین.
--- من آلبالو هایی که از شربت آلبالوم مونده بود رو ریختم داخل مخلوط کن تا خمیر شد. و چون شیرین بودن , شکر دستور رو حذف کردم.
--- یه کوچولو نشاسته دستور رو بیشتر ریختم :)
دسر خوشمزه ای هس حتما امتحان کنین.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :