سلام.
آلبالو نمکی یه خوراکی خوشمزه ای که از دوست گلم shirinbanoo_@ یاد گرفتم.زمانی که داشتم دستورش رو می خوندم شدید هوس کردم!
برای درست کردن این خوشمزه اول اینکه آلبالو هاتونو بشورین.
یه شیشه تمیز بردارین و یه کوچولو آلبالو بریزین و بعد یه کمی نمک , دوباره یه کمی آلبالو و بعد نمک و به همین ترتیب ... تا شیشه پر شه.
بعد در شیشه رو ببندین و بذارین جلوی آفتاب دو سه روزی بمونه.
داخل شیشه فقط آلبالو و نمک بریزین! بعد از 2-3 روز خودش آب می ندازه.
بعد از آماده شدن هم می تونین داخل یخچال نگه دارین.
--- تو مصرف نمک زیاده روی نکنین چون باز نمی تونین بخورین اونجوری!
--- آلبالو هاتون سالم باشن حتما! وگرنه تو مزه تاثیر می ذاره.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :