سلام
یه دسر خیلی خوشمزه با خرمالو که اصلا طعم و مزه و خرمالو نمی ده!
مواد لازم :
خامه صبحانه : 2 پ
چوب دارچین : چند تکه
شکر : یک چهارم پ
پودر ژلاتین : 3 ق چ
آب سرد : 3 ق غ
خرمالو : 400 گرم
طرز تهیه :
من از خامه قنادی استفاده کردم و شکر رو حذف کردم.
خامه , چوب دارچین و شکر رو روی حرارت می ذاریم تا زمانی که خامه بخواد بجوشه.( خامه نباید بجوشه)
پودر ژلاتین و آب هم مخلوط می کنیم و وقتی اسفنجی شد , روی بخار کتری قرار می دیم تا کاملا حل شه.
بعد از حل شدن , چوب دارچین رو از خامه بیرون میاریم و ژلاتین حل شده رو بهش ضافه می کنیم.
و در آخر هم خرمالو رو پوست می گیریم و داخل مخلوط کن می ریزیم تا پوره شه و به مخلوط خامه و ژلاتین اضافه می کنیم.
داخل قالب می ریزیم و می ذاریم داخل یخچال به مدت 4-5 ساعت تا خودشو بگیره.
و بعد هم نوش جونتون کنین.
خیلی خوشمزس.
مطالب مرتبط با خرمالو :