خیارشور خانگی

سلام.

 این خیارشورها رو دو سال پیش درست کردم و قرار بود همون موقع بذارم ولی نشد...

بسیار ترد و خوشمزه و لذیذ.

 

مواد اولیه :

خیار : یک کیلو

سیر : یک بته

شوید و ترخون : یک دسته ی کوچک

نخود خام : نیم پ(من کمتر استفاده کردم)

سرکه : نیم پ

نمک : یک چهارم پ

آب : یک لیتر (4 پ)

 

طرز تهیه :

 برای خیارشور بهتر از خیار ریز پاییز استفاده کنیم.

خیار و سبزی رو می شوریم و می ذاریم آبش کشیده بشه.(نباید آبی داشته باشه) 

بعد با چنگال چند جای هر خیارو سوراخ می کنیم.

 

نمک و سرکه و آب رو داخل ظرفی با هم مخلوط می کنیم و می ذاریم روی حرارت زیاد تا به جوش بیاد و بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه می دیم تا 20 دقیقه بجوشه.

برمیداریم و میذاریم تا ولرم شه.

خیارها رو داخل ظرف شیشه ای تمیز و خشک میچینیم و سبزی و سیر و نخود رو لابه لای خیارها می ذاریم.

آب و سرکه ای که قبلا آماده کردیمو روی خیارها میریزیم.در ظرف رو می بندیم.

تاریخ می زنیم و می ذاریمشون جای خنک و بعد از 3 ماه میتونیم نوش جان کنیم.

--- من رو تراسم گذاشتم, قسمتی که آفتاب نمیزنه.

 

خیلی ترد و خوشمزه س.

نوش جونتون.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

Login Form