پودر پاپریکای خانگی

سلام.

پاپریکا همون فلفل دلمه ای خودمونه. طرز درست کردنش هم خیلی راحته. از این پودر می شه به جای رب داخل خورش یا ابگوشت استفاده کرد. همین طور داخل خیلی از غذاهای اروپای شرقی هم استفاده می شه.

طرز تهیه ش هم به این صورت هس که :

فلفل دلمه ای قرمز و سالم تهیه می کنین.

می شورین و برش می دین و تخم و گوشت سفید رنگشو جدا کنین.

حالا خود فلفل رو خرد کنین ( من حلقه کردم) و بعد بذارین زیر نور آفتاب یا در جریان هوا قرار بگیره تا خشک شه. (اگه آفتاب نیس , می تونین زیر بخاری هم بذارین تا خشک شه)

وقتی خشک شد , بکوبین یا آسیاب کنین و بعد الک کنین و داخل شیشه خشک و تمیز نگه دارین.

--- بعد از اینکه داخل شیشه می ریزیم به هم می چسبه. قبل از استفاده یه خورده تکون بدین تا ذرات از هم جدا شن.

--- می تونین تکه های فلفل خرد شده رو داخل فر بذارین تا خشک شن ولی من آفتاب رو ترجیح می دم.

نوش جونتون.

Login Form