سلام.
شربت خوشمزه آلبالو جااااان!
مواد لازم :
یک کیلو البالو
شکر هم به همون میزان
گلاب کمی
طرز تهیه:
آلبالو ها رو خوب بشورین.
هسته ها شو در بیارین.( اگه ابزارشو ندارین , با نی شیشه ای هم می تونین این کارو انجام بدین. روایت شده با نی خودکار هم میشه :)
تو یه ظرف یا قابلمه ای بریزین و به انداز وزنش , شکر بریزین. من یک کیلو و نیم آلبالو داشتم , یک کیلو و 200 شکر ریختم.
بذارین ظرف آلبالو و شکرتون یک روز تو یخچال بمونه تا آب بندازه.
بعد از یه روز , بریزین تو قابلمه و بذارین رو حرارت. بدون اضافه کردن حتی یه قطره آب!
آب بهش اضافه نکنین چون رنگش عوض می شه و دیگه اون رنگ خوش رنگ رو بهتون نمی ده. نگران نباشین کلی آب می ندازه :)
--- حرارتو نه کم کنین و نه زیاد. بذارین معمولی باشه.
--- وقتی شربت تون رو حرارت, تا جایی که می تونین کف های روشو بردارین.
وقتی دیدن دیگه داره غلیظ میشه گلاب رو اضافه کنین و چند تا جوش که زد حرارتو خاموش کنین.
--- برای شربت و غلظتش , یه کوچولو از شربت رو (1 ق چ ) بریزین داخل بشقاب و بذارین چند دقیقه ای داخل یخچال بمونه . بعد بردارین و بشقابو کج کنین و ببینین شربت به راحتی کج می شه و می ریزه یا نه! اگه به سختی کج شد یعنی شربت تون غلیظ شده و دیگه لازم نیس حرارت ببینه ولی اگه زودی کج شد و ریخت , باید باز هم حرارت ببینه تا غلیظ شه.
حالا از صافی ریز رد کنین تا خود البالو وارد آبش نشه.
و بعد هم بذارین سرد شه و بریزین داخل شیشه یا .... و بعد هم داخل یخچال.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :
دیدگاهها
--------------------
پاسخ:
سلام.
خب من نمی دونم شما دقیقا چیکار کردین ولی تا جایی که می دونم حرارت تون شاید خیلی کم یا خیلی زیاد بوده. شاید خیلی جوشیده برای همین!
---------------------
پاسخ:
چه جالب ! نشنیدم تا حالا!
ممنونم.
-------------------------
پاسخ:
سلام عزیزم.
والا من دوباره دیروز درست کردم و خداروشکر بازم خوب شد. برای هر لیوان هم دقیقا دو ق غ شربت می ریزم که رنگش عالی میشه.
اگه مراحل کارتون یه بار به ترتیب بگین , بهتر میشه کمک کرد!
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا