سلام.
یه حلوای خیلی خوشمزه با طعم جدید!
راستش تو نت دستور حلوای آلبالو یکی بود که من اونو پسند نکردم. یعنی درست نکردم فقط دستورشو خوندم و احساس کردم خوب نمیشه.
از اونجایی که باید با آلبالوهام حتما حلوا درست می کردم , اومدم با همون دستور حلوا لبو درست کردم : حلوای لبو
با این تفاوت که چون البالو نسبت به لبو ترش تر هس , شکرشو بیشتر کردم.
من با نصف مواد دستور درست کردم. بجای آلبالو از آلبالوهایی که از شربت گرفته بودم استفاده کردم و دیگه شکر دستور رو نریختم(چون یه جورایی مربای آلبالو بود) ولی از اونجایی که به ترشی میزد, 3 ق غ پر شکر اضافه کردم.
شما اگه قرار با خود البالوی تازه درست کنین, علاوه بر شکر دستور بازم باید شکر بریزین. که این شکر دومی میشه برای گرفتن ترشی آلبالو. که منم ریختم!
بچشین و ببینین شما چه اندازه شکر دوست دارین. شاید برای شما شکر کمتر بخواد یا بیشتر. که این به آلبالوهاتون بستگی داره.
یه نکته!
اگه حلواتون آماده شد و حرارت رو خاموش کردین و بعد متوجه شدین شکرش کمه یا به ترشی میزنه ,اصلا نگران نباشین! فقط سرعت عمل داشته باشین!
تو یه تابه یا قابلمه تمیز , یه مقدار شکرو با یه خورده آب بذارین تا به جوش بیاد و شکر حل شه , بعد حلواتونو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا به خوردش بره.
نوش جونتون.
خوشمزه های مرتبط با آلبالو :